Voor de verkoop van een camper is een camper inkoop bedrijf een uitkomst. Dit betekent dat u zelf niet de verkoopafhandeling hoeft uit te voeren. Alles gebeurt nu via een tussenpersoon als wijkopencampers.be. Wij staan tussen u en de deskundige camperdealers in. Dit geeft direct een aantal voordelen voor u. Als eerste hoeft u niet te zoeken naar een goede betrouwbare dealer. Deze staan allemaal bij ons aangemeld. Ten tweede hoeft u zich niet zorgen te maken over de administratieve afhandelingen van de verkoop. Dit kunnen wij ook voor u oppakken. De verkoop gaat uiteraard alleen door als u zelf akkoord bent gegaan met een bod.

 

Hoe werkt deze camper inkoop?

Door uw camper via onze site aan te melden, maakt u een begin met deze camper inkoop. Wij ontvangen de door u gegeven informatie en zullen deze eerst nog zorgvuldig nalopen. Als dit allemaal in orde is, dan wordt de camper aangemeld in onze database. Hier kunnen meerdere erkende camperdealers terecht. Allemaal zijn zij geïnteresseerd in een nieuwe camper voor hun verkoop. De dealers hebben de mogelijkheid een prijs te bieden voor uw camper. Het hoogste bod zal uiteindelijk bij u terecht komen. Uiteindelijk is het aan u of de verkoop akkoord is met de aangeboden prijs.

 

Interesse in alle merken

Bij wijkopencampers.be kunnen alle campers aangeboden worden. Wij staan open voor alle merken en modellen. Op de website zult u meerdere bekende merken als Alkoof, Rapido, Mercedez-Benz en Challenger tegenkomen. Staat uw merk of model niet vermeld? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U mag ook uw camper voor de camper inkoop aanbieden via de website. U merkt dan snel genoeg of uw camper door ons aangeboden kan worden. Zo snel mogelijk nemen wij contact met u op. Over het hoogste bod of dat wij meer gegevens willen van uw camper om het beste bod te krijgen.

 

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands