Ook een tweedehands camper verkopen is mogelijk via wijkopencampers.be. Ook deze campers kunnen aangemeld worden via onze website. Binnen een dag proberen wij u op de hoogte te stellen van het hoogste bod wat voor de camper is gegeven. Zodra de gegevens door ons zijn ontvangen, wordt uw camper aangeboden aan de camper dealers in ons netwerk. Hier zitten er voldoende bij die interesse hebben in een tweedehands camper verkopen. Meld uw tweedehands camper daarom zo snel mogelijk aan om in contact te komen met de betrouwbare en erkende dealers in uw omgeving. Zelf hoeft u hier niets voor te doen. Alleen aanmelden bij wijkopencampers.be.

 

Tweedehands camper verkopen voor een eerlijke prijs

Een voordeel van een tweedehands camper verkopen bij een eerlijke dealer is dat u er ook een eerlijke prijs voor krijgt. Een erkende camper dealer weet wat de waarde is van uw camper en zal daarom een gepast bod doen. Het hoogste bod zal uiteindelijk aan u doorgegeven worden. Pas als u akkoord gaat kan de tweedehands camper verkopen doorgaan. De gehele verkoopprocedure zal door wijkopencampers.be opgenomen worden. U hoeft hier niets voor te doen. Wij zorgen ervoor dat de overdrachtspapieren in orde worden gemaakt en de RDW vrijwaring geregeld is. Zodra de verkoop rond is, hoeft u niet te lang te wachten tot het bedrag op uw rekening is overgemaakt.

 

Alle merken en modellen zijn welkom

Wij ontvangen graag de gegevens voor tweedehands camper verkopen van alle merken. Er bestaan ontzettend veel campermerken. Voor ieder merk en model hebben wij een gepaste dealer in het bestand. Hier zit er vast een tussen die interesse heeft in uw Knaus camper of de Hymer of Globecar camper. Mocht u twijfelen over het merk van uw tweedehands camper verkopen, vraag het gerust bij ons na.

 

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands