Wilt u uw camper verkopen op een snelle manier? Dat kan via Wijkopencampers.be. Hier kunt u uw camper gratis en vrijblijvend aanmelden. Via dit systeem worden meerdere dealers op de hoogte gebracht van de verkoop van uw camper. Hierbij zijn wij een tussenpersoon tussen u en de dealers. Het voordeel is dat u zo in contact komt met betrouwbare en deskundige dealers. Na de aanmelding zult u snel een bod ontvangen voor uw camper. Gaat u hiermee akkoord, dan kan de camper verkopen snel plaats gaan vinden. Neem een kijkje op wijkopencampers.be om voor uzelf te bepalen of deze manier bij u past. Het voordeel is dat het snel werkt en u te maken heeft professionele dealers.

 

Aanmelden en camper verkopen

Om een goed beeld te krijgen voor uw camper verkopen, worden er enkele gegevens gevraagd. Deze informatie wordt tevens gebruikt voor de dealers. Ook voor hen is het belangrijk dat zij alle gegevens hebben. Zo kunnen zij een bod doen dat recht doet aan de conditie van uw camper. Denk daarbij aan gegevens als het merk van de camper, het bouwjaar, het model en het kenteken. Dit zijn al details die voor een dealer een aardig beeld geven. Zorg er daarom voor dat u zo compleet mogelijk bent in uw aanmelding voor camper verkopen.

 

Een zorgeloze overdracht

Het camper verkopen via wijkopencampers.be zal in gang gezet worden zodra u goedkeuring heeft gegeven voor een bod. Uw akkoord komt bij ons terecht en er volgt een afspraak voor de verdere afwikkeling. Ook hier heeft u geen omkijken naar. Wij regelen de betaling en zorgen ervoor dat het bedrag naar uw rekening wordt overgemaakt. Vervolgens wordt de overdracht in gang gezet inclusief de RDW vrijwaring. Alle campers kunnen aangemeld worden. Van Hymer en Adria tot aan de California en Autostar. Wij ontvangen graag de gegevens voor een succesvolle verkoop.

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands