Voor het zoeken van een erkende camper opkoper is wijkopencampers.be de ideale tussenpersoon. Door uw camper aan te melden via onze website, komt uw camper terecht in een database waar meerdere opkopers toegang toe hebben. Wij werken alleen maar met de betrouwbare en deskundige camper dealers. U heeft dus meer zekerheid dat u te maken krijgt met een goede camper opkoper. Daarnaast scheelt het u een zoektocht naar de persoon met het beste bod. Alles wordt gedaan via wijkopencampers.be. Zo ook de bepaling van de prijs van uw camper. Na uw aanmelding kunnen de opkopers namelijk een bod doen. Op deze manier bent u op de hoogte van het hoogste bod en kunt u bepalen of u daarmee akkoord gaat.

 

Snelle verkoop via een camper opkoper

De werkwijze van wijkopencampers.be is een uitkomst in het vinden van een dealer. Zij komen zelf naar u toe en via ons komt u met hen in contact. Zodra u het perfecte bod heeft gevonden, dan kan een verkoop al snel in gang gezet worden. Ook dat kunnen wij allemaal voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is ‘ja’ zeggen. Vervolgens pakken wij alle administratie op die hoort bij de verkoop van de camper. U hoeft hier nergens aan te denken en de camper opkoper ontvangt de juiste papieren.

 

Meld uw merk aan

Onze interesse gaat uit naar alle merken. Alle campermerken kunnen aangemeld worden via onze website. In ons netwerk zitten voldoende dealers die ieder merk en model kunnen opkopen. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Maar als u de gegevens doorgeeft aan ons, dan zult u vanzelf merken of de camper via ons bij een camper opkoper aangeboden kan worden. Graag ontvangen wij de informatie over uw Niesmann Bisschoff camper, of de Integraal camper of de Arca camper voor een camper opkoper.

 

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands