Zoek jij een snelle manier om jouw camper verkopen particulier? Dan is wijkopencampers.be een uitkomst voor u. Door onze database ontvangen meerdere erkende camperdealers na uw aanmelding de informatie van uw camper. Zij kunnen reageren door een bod uit te brengen. Het hoogste bod zal bij u terecht komen en uiteindelijk bepaalt u de definitieve verkoop. Dit alles kan binnen 24 uur plaatsvinden. Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de camper verkopen particulier. Voor u het weet heeft u de camper niet meer in bezit. Zodra u de aanmelding in gang heeft gezet, heeft u alles al gedaan. De rest van de verkoopprocedures kan allemaal via ons verlopen.

 

Laat camper verkopen particulier aan ons over

Als u ertegen op ziet om de gehele camper verkopen particulier te regelen, dan is de service van wijkopencampers.be zeer geschikt. Dankzij onze veelzijdigheid kunt u alle procedures zorgeloos aan ons overlaten. Graag ontvangen wij van u het kenteken van uw camper en eventueel aanvullende informatie zoals het merk, het model en het bouwjaar. Nadat u akkoord heeft gegeven op het hoogst aangeboden bod, dan zullen wij het papierwerk regelen voor de camper verkopen particulier. Denk daarbij aan de uitbetaling, de overdracht en RDW vrijwaring.

 

Deskundige camper dealers

Meld vrijblijvend uw camper aan op wijkopencampers.be voor de camper verkopen particulier. Bij ons kunnen alle merken aangeboden worden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van erkende camper dealers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de Knaus, de Chausson en de Fiat Ducato camper. Dankzij onze service en contacten hoeft u niet zelf op zoek naar de juiste dealer, maar kunnen de dealers u vinden. Zo voorkomt u dat u te maken krijgt met de minder betrouwbare dealers en weet u zeker dat uw camper in de juiste handen komt.

 

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands