Met het achterhalen van de dagwaarde camper komt u dichterbij de verkoopprijs. Zeker als u besloten heeft uw camper te verkopen, dan is dit een handige steun in de rug. Op deze manier kunt u bepalen of een bod gepast is voor uw camper. Om achter de dagwaarde camper te komen kunt u wijkopencampers.be inschakelen. Door uw gegevens via het online aanmeldformulier door te geven, kunnen wij een waarde bepalen. Indien gewenst kan er ook een taxatie plaatsvinden. De taxatie zal een definitieve waarde vaststellen. Bedenk wel goed dat de dagwaarde niet per definitie de verkoopprijs is. Het is enkel een indicatie voor de eventuele hoogte van de prijs.

 

Laat de dagwaarde camper bepalen

Het kost niet veel tijd om achter de dagwaarde camper te komen. Vaak is aan de hand van het kenteken al mogelijk tot een waarde te komen. Met het kenteken is ook achter andere informatie te komen zoals het merk, het model en het bouwjaar. Nadat uw gegevens door ons ontvangen zijn, dan wordt uw camper getoond aan ons netwerk van erkende camper dealers. Deze zijn in de gelegenheid om een bod te doen op uw camper. U kunt ervan uit gaan dat het hoogste bod aan u wordt getoond. Dit bod geeft een goed beeld van de dagwaarde camper.

 

Geef uw gegevens door

Voor een snelle afhandeling van de verkoop, is het bepalen van de dagwaarde camper al een stap in de richting. U weet met welke prijs uw genoegen kan nemen voor uw camper. Voor diverse merken kunnen wij een dagwaarde geven. Dat geldt voor een Dethleff en een Knaus camper, maar ook voor een Karmann camper en een Motor Home camper. Meld uw camper aan op wijkopencampers.be voor de bepaling van een dagwaarde camper, zodat deze voor een eerlijke prijs verkocht kan worden.

 

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands